Psykoterapeut i Frederikssund

Psykoterapeut – hjælp til balance i livet

Leder du efter en dygtig psykoterapeut i Nordsjælland? Psykoterapeut Ann Dalum har meget at tilbyde dig i den svære tid. Hun er uddannet psykoterapeut og psykomotorisk terapeut og ser mennesket som et unikt og kompetent væsen, der består af krop, psyke og følelser.

Med terapi hjælper psykoterapeut Ann Dalum dig til at håndtere stress, depression, parforholdsproblemer, kritisk sygdom og lavt selvværd – Ring på telefon 26 80 63 19 for terapi nær Frederikssund, Jægerspris, Stenløse, Slangerup, Frederiksværk og Hillerød.

Hvorfor besøge en psykoterapeut?

For mange kan det være svært at sætte fingeren på, hvad det er, der gør dem mindre glade og energiløse. I terapi arbejder du med at øge opmærksomheden på følelser og handlinger, så du kan finde frem til årsagen og dernæst løsningen. Psykoterapeut Ann Dalum er veluddannet og kompetent til at hjælpe dig i denne følsomme process.

Terapi – forandring og ny mestring af livet

Kan du mærke, at du har brug for at tale med nogen? Så er det en god ide at besøge en psykolog eller psykoterapeut. En psykolog eller psykoterapeut kan gennem terapi hjælpe dig med at forstå og håndtere svære oplevelser såsom kriser, sorg, depressioner og samlivskonflikter.

Med terapi ved psykoterapeut Ann Dalum vil du begynde at forstå dine følelser og handlinger. Det giver dig større opmærksomhed og bevidsthed og en styrke til at træffe valg.

Kort sagt – Med terapi skaber du mulighed for forandring til et bedre liv.

Psykoterapeut Ann Dalum nær dig

Har du brug for en psykoterapeut nær Frederikssund, Jægerspris, Stenløse, Slangerup, Frederiksværk eller Hillerød? Det er vigtigt, at terapien er overskuelig. Derfor er det en god ide at finde en terapeut tæt ved din hjemby.

Ring til Ann Dalum på telefon 26 80 63 19 – din psykoterapeut nær Frederikssund, Jægerspris, Stenløse, Slangerup, Frederiksværk og Hillerød.