Behandling af stress med professionel terapeut Ann Dalum - Få hjælp nu

STRESS

FÅ EFFEKTIV BEHANDLING AF DIN STRESS NU

 

Jeg kan hjælpe dig til at tackle din stress. Jeg har mange års erfaring i  håndtering af stress, og har haft utallige klienter igennem stress behandling.

Se hvad tidligere klienter siger om stress forløbene her. Du kan læse mere om stressbehandling nedenfor, og du er også meget velkommen til at kontakte mig gratis og uforpligtende, til en snak om din situation. Du kan udfylde kontaktformularen her til højre, send mig en mail, eller ring til mig lige Nu på 26 80 63 19.

 

HVEM FÅR STRESS?

Stress rammer bredt i befolkningen – lige fra direktøren til social- og sundhedsassistenten. Alle kan blive ramt af stress. Op imod 12 procent af danskerne er alvorligt stressede, og det er kendetegnende for denne gruppe, at de ofte stiller høje krav til sig selv og er meget pligtopfyldende. Mange går desværre med tilstanden i alt for lang tid før de søger hjælp. Som med så mange andre forhold er det langt lettere at behandle en ulmende stress end at skulle behandle rodfæstet stress.

 

HVAD ER STRESS?

Stress er navnet for kroppens naturlige tilstand, når den bliver udsat for belastning. Når stresshormonerne rejser sig i kroppen, kan du yde mere både fysisk og mentalt. Denne tilstand er ufarlig, når den varer i en kortere periode, ja den hjælper dig i situationer, hvor det er nødvendigt, at du kan præstere mere. Det kan f.eks. være ved en fremlæggelse på jobbet, måske du skal holde en tale, eller du skal pludselig undvige en påkørsel i trafikken.

Stress opleves også i kroppen, når du f.eks. skændtes med kæresten.

Stressbelastning handler både om interne belastninger, dvs. måden du håndterer bekymringer, krav og forventninger til dig selv, og om eksterne belastninger, dvs. de opgaver, der pålægges dig udefra f.eks. fra job og familieliv.

Hvad der stresser, kan opleves forskelligt, nogle oplever f.eks. stress ved at have for lidt at lave andre ved at have for meget at lave.

 

HVAD SKER DER PÅ LÆNGERE SIGT?

Længerevarende stresspåvirkning har mange negative effekter, f.eks. bliver signaler imellem kroppen og hovedet hæmmet, så du kan få svært ved at mærke dig selv. Stresshormoner påvirker på lang sigt vores hjerne og kan skade helbredet i alvorlig grad. Ved scanninger ses forandringer i hjernen allerede efter en måned ved alvorlig stress. Læs også om depression.

 

SYMPTOMER PÅ STRESS

  • Psykiske symptomer: Koncentrationsbesvær, mindre selvværd, svært ved at huske, træthed, tristhed, oplevelse af kontroltab, angst og depression
  • Fysiske symptomer: Hjertebanken, uro, øget puls fordøjelsesproblemer, rastløshed, hovedpine, mindre sexlyst, ændret appetit, hyppige infektioner
  • Adfærdsmæssige symptomer: Social isolation, øget aggressivitet, ”kort lunte”, søvnproblemer, let til gråd, ubeslutsomhed, øget forbrug af stimulanser Eksempelvis kaffe, alkohol, sukker m.v.

 

EFFEKTIV BEHANDLING AF STRESS

 

Hos psykoterapeut Ann Dalum lærer du at håndtere og undgå stress. Kort fortalt handler terapien om at mærke, genkende og reagere på de advarselssignaler som altid viser sig i forbindelse med stress. Nogle af de ting, som du kan arbejde med i terapien er, hvordan du:

  • Får værktøjer til at nedbringe din stress fysisk og mentalt
  • Fanger dine personlige stresssignaler før det er for sent
  • Tager kontrol over dine tanker – i stedet for at de kontrollerer dig
  • Lærer strategier til at ændre automatiske negative tankemønstre og holdninger
  • Lærer at prioritere og planlægge din hverdag så du forbygger at det sker igen

Motion, afspændings- og meditationsøvelser er fundamentale for stressbehandling hos Ann Dalum.

Det er vigtigt, du tager dit liv og dine stresssymptomer alvorligt.

Har du brug for en dygtig terapeut? Tøv ikke med at henvende dig til Ann Dalum 26 80 63 19 – din stressbehandler – nær Frederikssund, Jægerspris, Stenløse, Ølstykke, Slangerup, Frederiksværk og Hillerød.

Alle kan lære at håndtere og undgå stress!

Stress behandling med Ann Dalum

BLIV RINGET OP

  Navn

  E-mail

  Telefon

  Evt. besked