Depression behandling med terapi og samtale - Tal med mig i dag

DEPRESSION - EN SKJULT SYGDOM

DU KAN FÅ HJÆLP TIL DIN FØLELSESMÆSSIGE UBALANCE

 

Mange af mine klienter er i forskellig grad berørt af depressive tilstande. Jeg har god erfaring med samtaleterapi og depression. Læs hvad tidligere klienter skriver om depressionsbehandlingen. Ring gratis og uforpligtende til mig så vi kan få en snak om dine behov. Ring Nu på 26 80 63 19 eller udfyld kontaktformularen her til højre, så vender jeg hurtigt tilbage til dig. Du kan også sende mig en mail, min mailadresse står nederst på siden.

Depression har mange udtryk og sværhedsgrader, og det er vigtigt, at du reagerer ved symptomer på depression. Depression er en kompleks størrelse hvis årsag ikke er entydig. Depression kan ses som en hormonel reaktion i hjernen, der kan udløses af eksempelvis livskriser og ubehandlet stress.

 

VÆR OPMÆRKSOM PÅ FØLGENDE SYMPTOMER PÅ DEPRESSION

   

  • Nedtrykthed, nedsat initiativ, interesse, energi og/eller glæde
  • Kropslige symptomer som træthed, søvnproblemer, muskelsmerter og hovedpine
  • Følelsesmæssig tomhed og forladthed.
  • Mange selvbebrejdelser, skyldfølelse og dårligt selvværd
  • Tanker om selvmord, død og ulykke
  • Udtalt koncentrationsbesvær

   

  Desværre oplever mange mennesker på et tidspunkt i livet at blive berørt af depression – enten ved selv at få en depression eller ved, at en pårørende bliver ramt.

 

SØG LÆGE HVIS DU TROR DU HAR EN DEPRESSION

Du skal først gå til din egen læge. Hun eller han vil teste dig for depression. Afhængig af resultatet vil lægen vejlede dig i de muligheder du har. Lider du af middelsvær eller svær depression, kan en kombinationsbehandling af samtaleterapi og antidepressiv medicin komme på tale. Samtaleterapi foregår typisk hos en psykoterapeut eller en psykolog. Skal du have medicin er det egen læge eller en psykiater der ordinerer og regulerer medicinen.

Hvis du har en depression og er under 38 år, er det muligt at få hjælp til samtaleterapi hos en psykolog med tilskud fra det offentlige. Du får henvisningen af egen læge. I det tilfælde skal du finde en psykolog med ydrenummer, måske har din læge en liste af psykologer med ydrenummer i dit nærområde. Hvis ikke, må du selv finde en på nettet eller henvende dig til Dansk Psykolog forening.

Hvis du ikke er berettiget til hjælp med tilskud fra det offentlige, må du selv betale for din depressionsbehandling.

TERAPI- EN GOD BEHANDLINGSMULIGHED VED DEPRESSION

Ved depression er samtaleterapi en vigtig del af behandlingen. I samtaleterapien hos psykoterapeut Ann Dalum lærer du at forstå, hvordan dine tanker, handlinger, følelser og krop hænger sammen i dit liv lige nu. Du undersøger også fortiden for at se på, hvad du har med dig i bagagen. I samtaleterapien arbejder vi også med, hvad du har lært om at være dig selv – alene og sammen med andre – samt hvilken rolle dine ubevidste handlemønstre spiller.

DER ER HJÆLP AT HENTE

Tag dig selv alvorligt og få hjælp til din depression. Du behøver ikke at have det sådan. Kontakt Ann Dalum og få hjælp til dine symptomer på depression af en dygtig Psykoterapeut.

Ring 26 80 63 19 og tal med Ann Dalum

Din psykoterapeut nær Frederikssund, Ølstykke, Stenløse, Slangerup, Frederiksværk og Hillerød.

Depression behandling

BLIV RINGET OP

  Navn

  E-mail

  Telefon

  Evt. besked