VREDE

VREDE

HJÆLP TIL AT ÆNDRE  DESTRUKTIV VREDE

Kender du til at din vrede bliver destruktiv?

Bliver du for vred, og skælder ud på dine kære, kæreste eller børn? Bliver du frustreret og irriteret i forskellige sammenhænge, og har svært ved at styre eller have kontrol over din irritation eller vredesudbrud? Eller kommer der små stikpiller, kritik og mini aggressioner ud mellem sidebenene? Måske du oplever at blive kapret af din vrede og eksplodere? 

Kender du til det indre smertefulde efterspil af anger, forkerthedsfølelser og skam. Indre dialoger om hvordan du nu har fejlet igen, er blevet for vred, og ikke duer som mor, far, kæreste, menneske…

Mange af os kæmper med vores vrede dele. 

Måske er du blevet skolet i din opvækst til at undgå vreden, fordi de vrede sider er blevet set som grimme og forkerte. Vrede blev sat i skammekrogen og blev udtrykt maskeret og subtilt som passiv aggressivitet eller mærkbar skuffelse. Måske har du oplevet vreden udlevet alt for hårdt, at vreden har været for ekstrem og destruktiv i din oprindelige familie, at vrede var lig med uvenskab, konflikt og smerte.

Den vrede du mærker og udlever i dag er altså ofte defineret og styret af hvordan du selv er mødt med vrede.

HAR DU PROBLEMER MED DIN VREDE DEL?

Måske du kan genkende nogle af disse symptomer på vrede i ubalance:

  at din vrede bliver destruktiv overfor dine kære

  du skælder meget ud eller er meget negativ

  har indre frustrerede dialoger om andre

  at din vrede kan gå fra 0 til 100 på et splitsekund

  at du har svært ved at styre din irritation

  bruger ironi eller sarkasme til at udtrykke dig

  hidser dig op i f.eks. trafikken 

Jeg har stor erfaring med at arbejde med vrede. Vrede er en grundfølelse og en sund grænsesætter i sin naturlige tilstand. Vreden er dit kompas som fortæller dig, hvis noget er uretfærdigt eller over din grænse. En del af dig der kan hjælpe til at sige til – og sige fra.

Vreden har en opgave i dit indre system, en funktion, et job der handler om at passe på dig.

I terapi er det netop den undersøgelse vi arbejder helt konkret med. Hvad årsagen er til at din vrede del bliver ekstrem eller destruktiv i den ene eller anden form.

I psykoterapi hos mig, kan du få værktøjer der udfordrer og ændrer din opfattelse af dine vrede dele. Du kan få hjælp til at finde din sunde grænsevogter og dermed blive tydelig i din kommunikation. Læs også her hvad tidligere klienter siger. Kontakt mig uforpligtende via mail, kontaktformularen her til højre, eller ring til mig lige Nu 26 80 63 19.

FÅ HJÆLP TIL SELVHJÆLP NU

Du kan i terapi få en forståelse af hvilke psykiske mekanismer der ligger bag ubalanceret vrede, samt få øvelser og strategier til at udfordre din sunde grænsesætning.

Ring i dag og få hjælp til at ændre dit vredesmønster hos kompetent og erfaren psykoterapeut Ann Dalum.

Læs også mere her om hvad terapi er. Læs også her om depression få hjælp til lavt selværd via kropsterapi

Kontakt Ann Dalum, din certificerede psykoterapeut i Nordsjælland.
Ring 26 80 63 19
Profil

BLIV RINGET OP

  Navn

  E-mail

  Telefon

  Evt. besked