Parterapeut i Frederikssund - Hjælp til et bedre parforhold

Parterapeut – hjælp til ubalance i forholdet

Leder I efter en dygtig parterapeut nær Frederikssund, Ølstykke, Stenløse, Slangerup, Frederiksværk eller Hillerød? I parforhold kan der opstå så stor ubalance, at det er nødvendigt at søge vejledning udefra. Det er helt almindeligt at have følelsesmæssige udsving i et kærlighedsforhold. Men hvis det er et mønster der gentager sig ofte, og I ikke kan ændre det sammen, kan I få god hjælp af en parterapeut.

Parterapeut Ann Dalum hjælper par til at genskabe balance i deres forhold, så de igen kan opleve intimiteten og harmonien sammen.

Giv kærligheden plads til at vokse på ny – Ring til Ann Dalum på telefon 26 80 63 19.

Parterapeut – jeres hjælp i en svær tid

Parforhold kan blive sat på svær prøve ved konflikter såsom barnløshed, børneopdragelse, seksuelle problemer, uenighed om hverdagens logistik eller ubevidste mønstre imellem hinanden. Det er dog ikke så meget vores uenigheder og forskelligheder der er problemet. Problemet er hvordan vi håndterer det. At gå hos en parterapeut, giver indblik forståelse og løsninger på hvad I kan gøre.

Ann Dalum er jeres hjælp i en svær tid. Hun hjælper jer til at bearbejde fælles kriser og individuelle kropslige og psykiske problemer, som gør det svær at være i forholdet.

Parterapi – for en ligeværdig relation

Parterapeut Ann Dalum arbejder med en parterapi, hvor I får hjælp til at få en ligeværdig relation. På denne måde lærer I begge at tage lige meget ansvar for jeres forhold. I bliver bedre til at lytte og kommunikere tydeligt, udholde uenighed og opretholde en respektfuld og anerkendende samtale med jeres elskede.

Søger I en parterapeut i Nordsjælland?

Har I brug for en parterapeut? Det er vigtigt, at I kan få terapien til at hænge sammen med resten af hverdagen. Det er derfor en god ide at finde hjælpen tæt ved jeres hjemby.

Ring til Ann Dalum på telefon 26 80 63 19 – din parterapeut nær Frederikssund, Ølstykke, Stenløse, Slangerup, Frederiksværk og Hillerød.