Få straks adgang til 6 moduler, hvor I får redskaberne til at genfinde varmen i jeres kærlighedsliv.

Sådan bliver det let at elske hinanden

- Genfind og behold kærligheden for livet


6 onlinemoduler - få straks adgang

Pris 2.997,-

På dette onlinekursus gennemgår vi:

Hvad årsagen til dine konflikter eller tavshed handler om, og hvad du skal gøre ved det, så du kan få det kærlighedsforhold, du længes efter

Hvordan du (ofte - ikke altid) kan undgå at gentage et dårligt mønster, og hvad du skal gøre, når det sker alligevel

Hvorfor det er en skrøne, at stærke parforhold altid har masser af sex og intimitet. Lær at tale om intimitet og seksualitet på helt nye måder (og ja, noget af det er uden ord endda)

God kommunikation: At komme hele vejen rundt i samtalen uden at skulle lande i kedelige kompromisser og halve løsninger

Hvad hemmeligheden bag al god kontakt i virkeligheden er, og hvad du skal gøre igen og igen for at beholde den

Hvordan du øjeblikkeligt kan bruge det, du mærker i kroppen, til at forandre en fastlåst situation

Pris 2.997,-

Pris 2.997,-

Nemt og ligetil:

Massevis af real life case stories

Visuelle modeller

Trin for trin samtaler, I skal have med hinanden

Fysiske øvelser

Test dig selv: Kan du genkende det her?

Kan du genkende flere af nedenstående scenarier, så er dette kursus for dig

Du vil gerne dit parforhold, men ved ikke hvordan I skal komme hinanden nærmere

Du er i tvivl, om I skal være sammen, fordi I lander i de samme negative mønstre igen og igen

Du har en velfungerende “familie fabrik” men savner gnisten og lysten

I lander i skænderier selv over de mindste ting

I lever i et parallelt liv med tavshed og afstand og aner ikke, hvordan I skal begynde at bryde isen og komme tilbage på sporet igen

Pris 2.997,-

6 moduler: Sådan ser modulerne ud:

Før du bruger én eneste krone mere på restauranter og wellnessophold


Lær de overraskende og enkle principper for hvad den tossede kærlighed dog handler om og bliv guidet igennem værdifulde samtaler og øvelser, der hjælper dig til at komme din partner nærmere. Kun med denne viden kan du ændre din kærlighedsrelation, så den holder i længden.

Modul 1

  • Giver dig opskriften på hvordan du får en god og respektfuld samtale med din partner, uden I taler i munden på hinanden eller ender i larmende tavshed, også selvom I er rygende uenige.
  • Giver dig de afgørende nøgler til respektfuld kommunikation og løfter sløret for et virkningsfuldt udgangspunkt at tage alle fremtidige samtaler ud fra. Og som hjælper jer til hjertelig forbindelse igen, også selvom kontakten har været svær længe.
  • Guider jer igennem øvelser, hvor I bliver helt skarpe på, hvor I er lige nu og en overraskende øvelse, der viser, hvad det er, I vil med hinanden, og hvor I gerne vil hen.

Modul 2

Tager dig igennem en positiv rejse i fortiden, der hjælper dig til at genfinde noget af det tabte og giver dig mange svar på, hvad du kan gøre lige nu. En øjenåbnende kontaktøvelse, der skærper jeres positive kontakt. Giver dig svaret på hvad kærligheden i virkeligheden handler om, og overraskende nok hvorfor du netop IKKE kan bruge din sunde fornuft, når det bliver svært! Vi viser dig hemmeligheden bag alle uenigheder og misforståelser og giver dig et fuldstændigt uundværlig redskab til at forstå, hvad det, I bakser med, i virkeligheden handler om.

Modul 3

I denne lektion går du ad en kraftfuld sti tilbage til dine tidlige år, hvor du bliver guidet til en unik mulighed for at opdage ukendte sider. Med helt nye perspektiver kan du forstå dig selv i relation til andre på ny og bruge denne model til at udvikle dig selv personligt og med din partner. Du lærer lige præcis, hvad du gør, når det bliver svært, der ikke er konstruktivt, hvorfor  du gør det og hvad du skal gøre anderledes. Bum 

Modul 4

Viser dig, hvordan dine følelser er powerfulde og kan bruges på en positiv måde, hvis du forstår hvordan (desværre er mange bøvlede følelser sat i skammekrogen, og det er synd, for der er eksplosiv viden i følelser). Det vil gå op for dig, hvordan du kan bruge følelser direkte til at komme din partner nærmere og ikke mindst blive forstået. Vi viser dig, hvordan den måde, du er vokset op på, usynligt påvirker kontakten med din partner, og hvad du skal gøre for at ændre det. 

Modul 5

Øjenåbnende kærligheds perspektiv, der har fået kæmpe omtale i hele verden, og som par har enorm glæde ved at kende. Samt en velkendt lykkedræber, kun du kan ændre (og absolut SKAL ændre).

Modul 6

Alle vil have bedre sex, sådan-gør-du guiden. Lær, hvad du aldrig skal gøre for at få mere intimitet, og hvorfor du ikke har den sex og intimitet, du ønsker dig. Dristige og konkrete øvelser til at opleve mere nærhed og intime stunder med din elskede. Og nej, det er ikke en "one size fits all", og ingen bliver presset til at gøre noget, de ikke har lyst til. Punktum.

Men derimod masser af brændstof til at tale om sex og intimitet og ikke mindst øvelser, der gør dig klogere.

ALLE moduler

ALLE moduler er spækket med massevis af konkrete eksempler fra helt almindelige mennesker som dig og mig, samt visuelle modeller og trin for trin øvelser, du kan downloade og gentage. Derudover er der audio filer (lyd) med guidede øvelser uden ord. 

I dette materiale er der værdi for alle par, uanset hvor længe I har været sammen


Er I nye kærester er dette kursus til jer, så I kan lære de grundlæggende forståelser for kærlighedens kemi og tage en masse vigtige samtaler med hinanden og undgå mange svære og opslidende stunder i fremtiden.

Har du været sammen med din partner i nogle år, måske fået børn eller er "sammenbragt” familie. Her får I vigtige perspektiver og hjælp til en travl hverdag, hvor det for rigtig mange bliver alt for svært at prioritere parforholdet

- og der, kimen til senere brud ofte bliver lagt (så er det sagt).

Eller har du være sammen med din partner i mange år, ungerne er måske fløjet fra reden og nu er det svært at være i tosomheden, og du kan komme i tvivl, om I er vokset fra hinanden.

Du er i et parforhold, du holder af, men der er gået lidt for meget leverpostej i den, og I trænger til at få et kærligt rusk og en køreplan til at gøre det.

Sådan vil dette online kursus ændre dit parforhold

Du får en ekstrem brugbar indsigt i og viden om, hvorfor den kærlighed er så svær. Og I får en køreplan til, hvordan I kommer væk fra skænderier og afstand, som I kan bruge igen og igen

Viden om og konkrete øvelser til at forebygge at falde i de dumme fælder igen og igen, så jeres hverdag bliver dejlig at være i sammen

Vi har gjort det så nemt som muligt at lykkes, og I bliver, måske for første gang nogensinde, holdt i hånden hele vejen og dermed sikret, at der ikke kommer alt muligt i vejen, som formentlig er sket mange gange før

Invester i kurset og få adgang til:

Personlig adgangskode til det lukkede rum på nettet, hvor online kurset ligger, og som gælder til dig og din partner. Når vi starter, kan du se og lytte, så mange gange du ønsker. Du kan downloade materialet eller se det i din browser.

En tæt pakket lektion med masser af ny viden bliver frigivet hver uge. Alle lektioner er delt op i mindre moduler, så du kan tage dem i flere bidder om nødvendigt.

Masser af videoer i undervisningsmodulerne i overkommelige længder.

Lydfiler, hvor I bliver guidet igennem alle fysiske øvelser. Pdf-filer med alle øvelser og opgaver.

Samt lydfiler, der giver jer intro til de samtaler, I skal have.

Og min favorit - masser af visuelle modeller (Martin har genfundet et skjult talent for grafisk facilitering, og det får I glæde af). Samt masse af real life cases fra par, der har haft det svært lige som jer, lige til at lære af.

Så hvad er det omfattende materiale værd?

Ja, lige præcis 0 kroner, hvis du køber og ikke bruger det. Men hvis du tager din partner i hånden og går gennem alle lektioner og øvelserne, så lover vi, at du får fuld valuta for pengene. Spar værdifuld tid og ikke mindst penge og få kærligheden tilbage på et budget, alle husholdninger kan holde til.

Hvad koster kurset?

Din investering er 2.997,- for 6 moduler af ca. 1,5 times varighed.

100 % Tilfredsheds-garanti


Vi er faktisk SÅ glade for vores nye online kursus for par “Sådan bliver det let at elske hinanden - genfind kærligheden og behold den for livet", at vi giver fuld tilfredshed eller pengene tilbage.
Så hvis du ikke føler, at vi leverer indhold, der hjælper dig og din partner til forandring, mere forståelse og samhørighed, og dermed ikke lever op til det, vi har beskrevet overhovedet, så refunderer vi selvfølgelig din investering de første 2 uger. 

Hvad nu hvis... De mest almindelige spørgsmål

Hvordan foregår det helt konkret?

Hvor længe har jeg adgang til materialet?

Jeg har et vennepar, der også kunne trænge til lidt hjælp. Må jeg dele?

Kan jeg høre materialet mere end en gang?

Vi har lidt travlt i den uge - kan vi være med, selvom vi først starter lidt senere?

Skal man være teknisk minded for at være med?

Vi har ikke haft fysisk kontakt længe, skal vi være intime med hinanden for at være med?

Copyright 2018, Ann Dalum